Verzending / bezorging

Let op: sinds kort kunnen wij tot maar liefst 10 uur 's avonds onze bestellingen opsturen!!!

Wij verzenden onze artikelen via PostNL, zowel binnen Nederland als België. Onze verzendingen worden verzorgd door FSA, een profesioneel distributiebedrijf dat op een zeer correcte en efficiënte manier uw verzendingen verzorgd. Hierdoor kun je op werkdagen tot maar liefst 22:00 nog bestellen en kunnen wij je verzendingen nog opsturen! In de meeste gevallen zijn zowel onze Nederlands als Belgische verzendingen daarom de volgende werkdag al bezorgd (behalve in de weekenden, op maandag is er geen post bezorging)!

Je krijgt altijd een email zodra wij je bestelling verzenden. In deze mail vind je een Track & Trace link waarmee je kunt zien wanneer de bestelling aan zal komen. Mocht om wat voor reden dan ook je bestelling niet direct verzonden kunnen worden, dan sturen wij je hier altijd een bericht over. Wij zijn van mening dat je altijd goed geinformeerd moet worden over je bestelling. Mocht er om wat voor reden dan ook iets fout gaan bij de verzending, neem dan even contact met ons op: wij zorgen altijd dat je je bestelling krijgt. Onze klanten geven ons niet voor niets een 9 voor klanttevredenheid...

De prijzen van de artikelen in de webshop zijn exclusief verzending.

distributie centrum

Lees hieronder per land meer details over de verzending:

Verzending binnen Nederland: €3,95

Verzending kost €3,95, of de bestelling nu door de brievenbus past of niet. Onze meest verkochte producten (Strassburg Sock en de meeste zooltjes) passen gewoon door de brievenbus. Bij elk product staat een aparte vermelding als hij door de brievenbus past. Je hoeft er dan dus niet voor thuis te blijven. Bestel je meerdere producten of producten waarbij niet vermeld staat dat ze door de brievenbus passen, dan sturen we je bestelling als pakketje.

In beide gevallen krijg je een Track & Trace code waarmee je je (brievenbus)pakje online kunt volgen. In 95% van de gevallen heb je je bestelling de werkdag na bestelling binnen.

Verzending naar België: €7,50

Verzendingen naar België sturen wij altijd als pakketpost voor €7,50, brievenbuspakjes kent men niet in België. Je krijgt een Track & Trace code waarmee je je zending volledig online kunt volgen en PostNL levert ook nog eens standaard verzekering op deze pakketjes. In de praktijk gaat verzending sneller dan de gewone post, meestal heb je je bestelling de dag na verzending al binnen (ongeveer 80% van de gevallen), maar soms kan het 1 of 2 dagen langer duren.

logopostnl 

Contact gegevens

  • Concordiastraat 68 - 140
  • 3551 EM Utrecht
  • +31 30 6336 936

(Correspondentieadres, klik hier)