Over Hielspoorinfo

simon kloostraHielspoorinfo.nl is opgericht door mij, Simon Kloostra. Ik heb zelf al jarenlang hielspoor en weet daardoor als geen ander wat voor pijn en ongemak mensen met deze klacht meemaken. In 2010 heb ik daarom de website Hielspoorinfo.nl opgericht. In eerste instantie deelde ik de kennis die ik had opgedaan door alle behandelingen die ik heb ondergaan. Van de 21 behandelingen die ik op deze website bespreek heb ik de meeste zelf ondergaan. Ook van de artsen en therapeuten die ik hierbij heb gesproken heb ik erg veel geleerd. 

Enkele jaren later heb ik samen met enkele medewerkers ook een webshop geopend op de website, met streng geselecteerde producten van hoge kwaliteit. 

Over Simon Kloostra

Ik ben Simon Kloostra, samenwonend en woonachtig met mijn vriendin en een kat in Oud Zuilen, bij Utrecht. Na een studie Landbouw in Wageningen ben ik (naast de activiteiten met Hielspoorinfo) werkzaam als webdesigner. Het was dus niet moeilijk voor mij om deze website te bouwen ;)

Ik was vroeger erg actief met sporten. Vooral windsurfen en bergwandelen beoefende ik erg fanatiek. Helaas heb ik daar door mijn hielspoor mee moeten stoppen. Ik ben veel te lang toch doorgegegaan met fanatiek sporten en ben pas na 2-3 jaar naar oplossingen gaan zoeken. Toen was de blessure helaas al chronisch geworden. Een goede raad is dus om bij hielpijn zo snel mogelijk rustig aan te doen en naar een behandeling te zoeken!

Heb je vragen over de website, hielspoor in het algemeen of de produkten in de webshop, bel me gerust. Je vindt mijn nummer op onze contact pagina.

Andere talen

Hielspoorinfo is intussen ook in de talen Frans, Duits en Spaans vertaald:

 

Contact gegevens

  • Concordiastraat 68 - 140
  • 3551 EM Utrecht
  • +31 30 6336 936

(Correspondentieadres, klik hier)