Skip to main content

Over Hielspoorinfo

Simon Kloostra

Achtergrondinformatie over onze website en shop

Hielspoorinfo is in 2010 opgericht door Simon Kloostra. Simon had toen al jaren last van hielpijn (fat pad syndroom). Door de hielpijn werd hij erg beperkt in zijn sporten en hobby's (windsurfen en bergsport). Na een jarenlange zoektocht naar een oplossing voor zijn hielpijn heeft hij veel onderzoek gedaan en talloze behandelingen ondergaan. Ook heeft hij bij de Academie voor Podologie de opleiding tot Voetkundig Adviseur succesvol afgerond (dit is het eerste deel van de opleiding tot Registerpodoloog).

Simon merkte dat de informatie die op internet te vinden was vaak onvolledig of slecht toegankelijk was. Ook was de kwaliteit van de informatie vaak onder de maat. Zo kwam hij er zelf pas na jaren achter dat hij geen hielspoor had, maar fat pad syndroom. Daarom besloot hij op de website Hielspoorinfo.nl een zo compleet mogelijk overzicht aan te bieden van alle informatie en behandelmogelijkheden over voetklachten als hielspoor, achillespeesontsteking, hallux valgus en meer.

Enkele jaren later heeft hij samen met enkele medewerkers ook een webshop geopend op de website, met streng geselecteerde producten van hoge kwaliteit. Wij hebben in Almere zowel een kantoorlokatie als een magazijn.

Heb je vragen over de website, hielspoor in het algemeen of de produkten in de webshop, bel of mail ons gerust.