Nieuwe artikelen in onze webshop

In onze Hielspoorinfo webshop hebben we al enkele jaren een aantal artikelen om wat aan hielspoor te doen. Het assortiment was nog vrij beperkt, maar op verzoek van onze klanten hebben we een aantal extra producten in het assortiment opgenomen.

We lichten de nieuwste aanwinsten even kort uit, meer details hierover vind je natuurlijk in onze webshop:

Basko Stretch UP hielspoor correctiekous

basko kleinDit is een alternatief voor de Strassburg Sock. De werking is vergelijkbaar, maar de Basko sok is iets goedkoper. Ook is de maatvoering net iets anders.

Vooral als je bij de Strassburg Sock bijvoorbeeld net op het randje van Regular en Large zit zou je de Basko sok als alternatief kunnen gebruiken, dan val je netjes binnen de Regular maat.

Basko Stretch UP hielspoor correctiekous in de webshop

KT Tape PRO kinesiotape

tape kleinMet deze tape kun je je hielspoor intapen. Het betreft hier geen sporttape, maar kinesiotape. Met deze tape stimuleer je aangetast weefsel en versnel je de afvoer van afvalstoffen van de getroffen plek.

Er zijn meerdere soorten tape in de handel, maar deze tape heeft vooral het voordeel dat het zeer lang hecht, wat vooral bij aanleggen op de voet erg belangrijk is.

KT Tape PRO kinesiotape in de webshop

ProStretch Plus

pro stretch kleinDe ProStretch Plus is een handig hulpmiddel voor het doen van allerlei oefeningen voor hielspoor.

Vooral voor het rekken van de voet en kuitspieren kan dit rekapparaat erg handig zijn. Deze oefeningen zijn zowel bij hielspoor als bij achillespeesontsteking erg goed.

ProStretch Plus in de webshop

We merken dat we steeds beter gevonden worden, maar ook worden zowel de informatie op onze website als de producten uit onze webshop erg goed gewaardeerd. Waarschijnlijk zullen we de shop de komende maanden waarschijnlijk verder uitbreiden.

Dat we goed gewaardeerd worden blijkt ook uit de reviews van onze klanten die we sinds kort vragen. In enkele weken tijd hebben we al enkele tientallen mooie waarderingen gekregen:

Meepraten over je hielspoor klachten? Dat kan op ons gastenboek

Contact gegevens

  • Concordiastraat 68 - 140
  • 3551 EM Utrecht
  • +31 30 6336 936

(Correspondentieadres, klik hier)