Skip to main content

Hielspoorinfo sponsort Stichting con Corazon

Op zondag 20 september 2015 werd de Dam tot Damloop gelopen door duizenden hardlopers. Hierbij zaten ook 130 lopers die voor Stichting Hotel con Corazon geld inzamelden voor onderwijsprojecten in Nicaragua, Mexico, Suriname en Cambodja.

hielspoorinfo shirt

De lopers hebben allemaal geld ingezameld via de sponsoring website. Door de gezamenlijke lopers is bijna 25.000 euro opgehaald, maar dat is niet het einde van de actie. Ook op de centrale fundraising website www.hotelconcorazonworldwide.com kan nog steeds gedoneerd worden voor dit doel.

De organisatie probeert door het opzetten van lokale hotels duurzaam inkomsten te genereren voor onderwijsprojecten ter plekke. Hiervoor zijn eenmalige donaties en investeringen nodig. Hielspoorinfo heeft bijgedragen als shirtsponsor voor de Corazon lopers bij de Damloop en heeft ook de bouw van de fundraising websites mede mogelijk gemaakt.

De damloop was in ieder geval een daverend succes. Goed weer en mooie tijden maakten de dag onvergetelijk voor zowel lopers, ondersteuners als publiek, en gelukkig zijn er geen nieuwe gevallen van hielspoor geconstateerd bij de deelnemers ;)

Onno Oostveen, organisator van het Corazon-team:
"Het was super te zien dat we met zijn allen weer zoveel mensen hadden gemobiliseerd voor een deze dag. Van de groepstrainingen in de aanloop naar de loop tot het bloed, zweet en tranen van de dag zelf en van de energie om geld op te halen bij familie en vrienden tot de lol met elkaar maakte dit jaarlijkse terugkerende evenement weer tot een groot succes!"

alle lopers damloop groot

Wil je ook doneren: dat kan, ga naar www.hotelconcorazonworldwide.com.