Skip to main content

Hielspoorinfo distributeur van Medicovi inlegzolen

Hielspoorinfo is sinds kort distributeur in de Benelux van het Deense inlegzolenmerk Medicovi. Medicovi maakt watergevulde inlegzolen voor een scala aan voetklachten. Het meest populaire type is de Twin-Heels, wat speciaal voor hielspoor gemaakt is.

twin heels image

De inlegzolen van Medicovi zijn revolutionaire en gepatenteerde water gevulde zolen voor mensen die veel staan of lopen. Deze zooltjes zijn ontwikkeld in samenwerking met medische experts van de Universiteit van Kopenhagen en de Aalborg Universiteit in Denemarken. Uitgebreide wetenschappelijke tests bewijzen de werking van deze bijzondere inlegzolen.

Waarom werken deze inlegzolen zo goed? Vanzelfsprekend komt dat door het water. Je lichaam komt beter in balans door het staan op water. Daardoor is je loophouding beter en zul je minder klachten ervaren als achillespees pijn, hielspoor en spier gerelateerde klachten. Maar ook je rug zal merken dat je houding verbetert. Daarnaast geven de zolen een uitstekende demping tijdens het lopen. Demping is nodig om op harde ondergrond je gewichten te beschermen. Met deze twee belangrijke functies wordt lopen weer aangenaam en zonder pijn.

Omdat we veel vertrouwen in deze zolen hebben mag je ze zelfs 30 dagen uitproberen en je geld terugvragen als ze toch niet bevallen!

Over Medicovi

Medicovi is een 100% Deens bedrijf en produceert al haar producten in eigen huis in Denemarken. Dit doen zij omdat zij vinden dat dat de enige manier is waarop ze er zeker van kunnen zijn dat de producten voldoen aan hun eigen hoge normen van kwaliteit. Ze maken al meer dan 20 jaar inlegzolen en zijn één van de grootste namen van Denemarken geworden in voetverzorging. Zij ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen de producten zelf om ervoor te zorgen dat de producten altijd innovatief en van hoge kwaliteit zijn. Na meer dan twee decennia hebben ze tienduizenden paren verkocht en ze hebben deze ervaring gebruikt om een aantal van de beste zooltjes te creëren en uw voeten gezond te houden.

De werking

De Medicovi watergevulde massagezolen werken drukontlastend en schokdempend. De waterzolen zorgen voor een continu variabele ondersteuning van de voeten en daarmee het gehele lichaam. Hierdoor worden pijnlijke punten onder de voeten ontlast en wordt ook eeltvorming voorkomen. Doordat de zolen zeer dun zijn passen ze in de meeste schoenen. De bloedcirculatie wordt geoptimaliseerd door de masserende werking van de zolen. Dit helpt zeer effectief tegen hielspoor, vermoeide voeten, en koude voeten. Bovendien is water bijzonder schokabsorberend (beter dan gel zooltjes). 

Modellen inlegzolen

Medicovi produceert veel soorten inlegzolen, maar in de Benelux verkopen we alleen de meest populaire types.

Het bestverkochte type is de Twin-Heels. Deze zooltjes zijn speciaal voor hielspoor gemaakt en zijn erg populair. De hele zool is van voor tot achter met water gevuld, maar dit type heeft bij de hiel nog een extra element, wat nog meer demping geeft. Deze zolen zijn zowel in de Hielspoorinfo webshop als bij Medicovi.nl te koop.

Daarnaast heeft Medicovi nog het model Front (speciaal voor voorvoetpijn) en T40 (voor diabetes gerelateerde voetklachten). Deze zooltjes zijn alleen op de Medicovi website te koop.

Naar de Medicovi website