Hielspoorinfo Klantenservice

Alles over ruilen, retourneren, betalen, verzenden e.d.

Alles wat je wilt weten over bestellen in de shop, betalen, retourneren en wat dan ook vind je hier op deze pagina. Kan je toch iets niet vinden, bel of mail ons dan even. Je vind onze contactgegevens hier.
 • Corona virus

  Laatste update: 8 oktober 2020

  Ons magazijn werkt gewoon door en heeft zelf weinig last van de perikelen rondom het Corona virus. Ook onze leveranciers kunnen ons nog goed bevoorraden, dus al onze producten zijn gewoon op voorraad (tenzij specifiek aangegeven).

  Vertraging bij PostNL

  Helaas is het bij PostNL het nog steeds erg druk omdat mensen erg veel online bestellen en er personeel uitvalt ivm ziekte. Daarom komen vertragingen  bij de verzending relatief vaker voor dan normaal. 90% van de zendingen gaat gelukkig goed, maar bij de andere 10% komen vertragingen tot 1 week soms voor.  Hierbij ontstaat trouwens soms verwarring, omdat PostNL soms in de tracking code schrijft dat het pakje nog niet binnen heeft ("Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL") zodat het lijkt alsof het door ons nog niet verzonden is. Echter, dan is het pakje wel verzonden (post wordt meerdere keren per dag bij ons afgehaald door PostNL), maar zit de vertraging in het inscannen bij PostNL zelf.

  Helaas kunnen wij zelf weinig actie ondernemen als er een pakje vertraagd is (ook al zegt PostNL dat soms als je ze belt). Maar uiteindelijk wordt de post vrijwel altijd uiteindelijk aangeleverd.

  Mocht er echter na uiterlijk 1 week nog steeds niks geleverd zijn, neem dan even contact met ons op. Dan ondernemen wij actie, want wij garanderen dat je je pakje altijd krijgt, zelfs als er iets helemaal fout loopt bij PostNL.

  Zie voor meer informatie deze link: www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus/veelgestelde-vragen.

  In België zijn daar boven op een aantal afhaalpunten gesloten. Zie voor meer informatie over bezorging in België deze link: www.postnl.be/contact/coronavirus/informatie.

  Gelukkig kunnen we je bestelling meestal gewoon uitvoeren zoals in de tabbladen hieronder uitgelegd. Zoals je onder het kopje "verzending" kunt lezen worden de meeste bestellingen zelfs in deze tijden binnen 24 uur bij je thuis afgeleverd.

 • Retourneren / Ruilen

  Hoe retourneer je een artikel?
  In het kort: wij doen niet moeilijk: stuur het artikel (schoon en ongebruikt) gewoon binnen 14 dagen terug naar ons  retouradres in Almere en schrijf op de meegestuurde pakbon dat je wilt ruilen of je geld terug.

   Je mag je artikel altijd zonder verdere opgaaf van redenen binnen 14 dagen terugsturen, mits schoon en niet gedragen (even passen mag natuurlijk, wij doen niet moeilijk). Dit is je wettelijk recht, en wij houden ons daar aan. Mede omdat wij zijn aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk heb je recht op terugbetaling binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, gerekend vanaf het moment dat je je pakje hebt ontvangen. Wij vragen je dan het artikel terug te sturen. Wel moet het artikel schoon, compleet en onbeschadigd geretourneerd worden, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking. Na ontvangst maken wij je aankoopbedrag dan weer naar je over. Let op: wij storten altijd terug op de rekening die het artikel ook betaald heeft. 

  NB: Voor de zooltjes van Footlogics geldt een uitgebreidere termijn: deze mag je ook als je ze gedragen hebt 30 dagen uitproberen en retourneren als ze niet bevallen.

  Ruilen

  Ook over ruilen doen wij niet moeilijk. Als het artikel bijvoorbeeld niet goed past kun je het gewoon terug sturen, wij sturen je dan de goede maat weer op, ook hier natuurlijk weer onder voorwaarde dat het artikel compleet en onbeschadigd geretourneerd wordt, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking.

  Retour sturen

   Zorg dat je altijd een briefje met je gegevens en je ordernummer meestuurt zodat wij weten dat het pakje van jou komt. Het makkelijkst is als je gewoon de pakbon meestuurt, daar staan die gegevens allemaal al op. Schrijf er dan ook bij of je wilt ruilen of dat je je geld terug wilt.

  Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Hielspoorinfo niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom bij het opsturen altijd om een verzendbewijs en bewaar dit goed!

  Kosten van het retour sturen

  De kosten van het retour sturen zijn wel voor je eigen rekening (ook dit is volgens de regels van het Keurmerk). 

  Retour adres

  Stuur je artikel graag naar het volgende retour adres:

  FSA - Hielspoorinfo
  Vlotbrugweg 8
  1332 AH Almere (NL)

  Retour formulier

  Let op dit formulier hieronder hoef je niet mee te sturen!

  Volgens het Webshop keurmerk moeten wij een retour formulier aanbieden. Mocht je dit echter ingewikkeld vinden, dan mag je ook gewoon een briefje met je gegevens bijvoegen, zoals je naam, adres en de reden van het retourneren. Ook het ordernummer vinden wij handig.

  Maar je kunt dus ook ons retourformulier gebruiken. Download hier het retour formulier:

  Retour formulier

 • Verzending

  Alles over hoe wij je producten verzenden
  Let op: bestellingen gedaan voor 22:00 's avonds worden op werkdagen dezelfde dag nog verzonden!!!

  Wij verzenden onze artikelen via PostNL, zowel binnen Nederland als België. Onze verzendingen worden verzorgd door FSA, een profesioneel distributiebedrijf dat op een zeer correcte en efficiënte manier uw verzendingen verzorgd. Hierdoor kun je op werkdagen tot maar liefst 22:00 nog bestellen en kunnen wij je verzendingen nog opsturen! In de meeste gevallen zijn zowel onze Nederlands als Belgische verzendingen daarom de volgende dag al bezorgd. Kijk voor de verwachte bezorgdatum van je pakket anders op deze link van PostNL.

  Let wel op dat we hiervan afhankelijk zijn van PostNL. Ook al hebben zij de beste service van alle bezorgdiensten, ook zij hebben soms last van vertraging

  distributie centrum

  Je krijgt altijd een email zodra wij je bestelling verzenden. In deze mail vind je een Track & Trace link waarmee je kunt zien wanneer de bestelling aan zal komen. Mocht om wat voor reden dan ook je bestelling niet direct verzonden kunnen worden, dan sturen wij je hier altijd een bericht over. Wij zijn van mening dat je altijd goed geinformeerd moet worden over je bestelling. Mocht er om wat voor reden dan ook iets fout gaan bij de verzending, neem dan even contact met ons op: wij zorgen altijd dat je je bestelling krijgt. Onze klanten geven ons niet voor niets een 8.8 voor klanttevredenheid...

  Tarief voor verzending

  De prijzen van de artikelen in de webshop zijn exclusief verzending. Bij een bestelling van meer dan €70,00 is verzending trouwens gratis voor Nederlandse klanten. Voor Belgie geldt dan ook een gereduceerd tarief ten opzichte van het standaardtarief.

  Lees hieronder per land meer details over de verzending:

  Verzending binnen Nederland: €3,95 (gratis boven de €70)

  Verzending tot een bestelwaarde van €70 kost €3,95, of de bestelling nu door de brievenbus past of niet. Boven de €70 bestelwaarde is verzending gratis!

  Onze meest verkochte producten (Strassburg Sock en de meeste zooltjes) passen gewoon door de brievenbus. Bij elk product staat een aparte vermelding als hij door de brievenbus past. Je hoeft er dan dus niet voor thuis te blijven. Bestel je meerdere producten of producten waarbij niet vermeld staat dat ze door de brievenbus passen, dan sturen we je bestelling als pakketje.

  In beide gevallen krijg je een Track & Trace code waarmee je je (brievenbus)pakje online kunt volgen. In 95% van de gevallen heb je je bestelling de werkdag na bestelling binnen.

  Verzending naar België: €9,00 (of €5,00 boven de €70)

  Verzendingen naar België sturen wij altijd als pakketpost en kost €9,00 tot een bestelwaarde van €70. Boven dat bedrag kost verzending €5,00).

  Je krijgt een Track & Trace code waarmee je je zending volledig online kunt volgen en PostNL levert ook nog eens standaard verzekering op deze pakketjes. In de praktijk gaat verzending sneller dan de gewone post, meestal heb je je bestelling de dag na verzending al binnen (ongeveer 80% van de gevallen), maar soms kan het 1 of 2 dagen langer duren.

  logopostnl 

  Vertraging

  In 95% van de gevallen worden onze pakjes snel bezorgd, maar soms heeft PostNL te maken met vertraging. Zo heel nu en dan zie je op de Track & Trace melding dan staan "Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL". PostNL heeft dan de pakjes al wel ontvangen (deze worden dagelijks meerdere keren opgehaald uit ons distributiecentrum), maar kunnen ze niet op tijd verwerken. Over het algemeen wordt het pakje dan de volgende dag(en) alsnog netjes bezorgd.
  Maar mocht het toch te lang duren, neem dan gewoon even contact met ons op, wij zorgen altijd dat je je product ontvangt, ook als er echt iets fout gaat bij de post.

 • Betaling

  Alles over betalen in de webshop

  Tijdens het bestel proces krijg je de keuze uit meerder betalingsmogelijkheden, afhankelijk of je in Nederland,  Belgie, Frankrijk of Duitsland woont.

  Je betaling loopt via onze iDEAL provider Mollie. Ttijdens het afrekenen en op je bankafschrijving zie je daarom dat je betaalt aan "Stichting Mollie Payments", en niet direct aan Hielspoorinfo. Dit is ook de reden dat wij bij eventueel geretourneerde artikelen  het aankoopbedrag alleen kunnen terugstorten op de rekening waarmee je betaald hebt.

  Betaalmethodes

  Je kunt tijdens het afrekenen kiezen voor de volgende betaalmethodes:

  • Ideal
  • Creditcard
  • Paypal
  • Overmaken via de bank 
  • Bancontact
  • KBC
  • Sofort
  • En binnenkort mogelijk nog meer
 • Klachtenafhandeling

  Hoe meld je een klacht?

  Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt dan mailen naar:
  info@hielspoorinfo.nl of gebruik maken van ons contactformulier. 

  Vermeld in je klacht de volgende punten:

  • Het order-nummer
  • Uw klacht
  • Uw contact gegevens

  Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt je van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 • Algemene voorwaarden

  De algemene voorwaarden vind je op een aparte pagina:
 • Privacy verklaring

  Onze privacy verklaring vind je op een aparte pagina:
 • Webshop Keurmerk

  Lid van Stichting Webshop Keurmerk

  Wij zin lid van Stichting Webshop Keurmerk. 

  logo a large

  Stichting Webshop Keurmerk verklaart datHielspoorinfo een geldig lid is en daarmee voldoet aan de Keurmerk-code.
  Hielspoorinfo hanteert tevens de algemene voorwaarden zoals voorgeschreven door Stichting Webshop Keurmerk. En kunt u voor geschillen terecht op onze website.

  Hielspoorinfo is voor het eerst geregistreerd op 19 maart 2013.

  Bekijk inschrijving

Corona virus

Ons magazijn werkt gewoon door en heeft zelf weinig last van de perikelen rondom het Corona virus. Ook onze leveranciers kunnen ons nog goed bevoorraden, dus al onze producten zijn gewoon op voorraad (tenzij specifiek aangegeven).

Vertraging bij PostNL

Helaas is het bij PostNL het nog steeds erg druk omdat mensen erg veel online bestellen en er personeel uitvalt ivm ziekte. Daarom komen vertragingen  bij de verzending relatief vaker voor dan normaal. 90% van de zendingen gaat gelukkig goed, maar bij de andere 10% komen vertragingen tot 1 week soms voor.  Hierbij ontstaat trouwens soms verwarring, omdat PostNL soms in de tracking code schrijft dat het pakje nog niet binnen heeft ("Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL") zodat het lijkt alsof het door ons nog niet verzonden is. Echter, dan is het pakje wel verzonden (post wordt meerdere keren per dag bij ons afgehaald door PostNL), maar zit de vertraging in het inscannen bij PostNL zelf.

Helaas kunnen wij zelf weinig actie ondernemen als er een pakje vertraagd is (ook al zegt PostNL dat soms als je ze belt). Maar uiteindelijk wordt de post vrijwel altijd uiteindelijk aangeleverd.

Mocht er echter na uiterlijk 1 week nog steeds niks geleverd zijn, neem dan even contact met ons op. Dan ondernemen wij actie, want wij garanderen dat je je pakje altijd krijgt, zelfs als er iets helemaal fout loopt bij PostNL.

Zie voor meer informatie deze link: www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus/veelgestelde-vragen.

In België zijn daar boven op een aantal afhaalpunten gesloten. Zie voor meer informatie over bezorging in België deze link: www.postnl.be/contact/coronavirus/informatie.

Gelukkig kunnen we je bestelling meestal gewoon uitvoeren zoals in de tabbladen hieronder uitgelegd. Zoals je onder het kopje "verzending" kunt lezen worden de meeste bestellingen zelfs in deze tijden binnen 24 uur bij je thuis afgeleverd.

Ruilen en retourneren
In het kort: wij doen niet moeilijk: stuur het artikel (schoon en ongebruikt) gewoon binnen 14 dagen terug naar ons  retouradres in Almere en schrijf op de meegestuurde pakbon dat je wilt ruilen of je geld terug.

 Je mag je artikel altijd zonder verdere opgaaf van redenen binnen 14 dagen terugsturen, mits schoon en niet gedragen (even passen mag natuurlijk, wij doen niet moeilijk). Dit is je wettelijk recht, en wij houden ons daar aan. Mede omdat wij zijn aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk heb je recht op terugbetaling binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, gerekend vanaf het moment dat je je pakje hebt ontvangen. Wij vragen je dan het artikel terug te sturen. Wel moet het artikel schoon, compleet en onbeschadigd geretourneerd worden, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking. Na ontvangst maken wij je aankoopbedrag dan weer naar je over. Let op: wij storten altijd terug op de rekening die het artikel ook betaald heeft. 

NB: Voor de zooltjes van Footlogics geldt een uitgebreidere termijn: deze mag je ook als je ze gedragen hebt 30 dagen uitproberen en retourneren als ze niet bevallen.

Ruilen

Ook over ruilen doen wij niet moeilijk. Als het artikel bijvoorbeeld niet goed past kun je het gewoon terug sturen, wij sturen je dan de goede maat weer op, ook hier natuurlijk weer onder voorwaarde dat het artikel compleet en onbeschadigd geretourneerd wordt, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking.

Retour sturen

 Zorg dat je altijd een briefje met je gegevens en je ordernummer meestuurt zodat wij weten dat het pakje van jou komt. Het makkelijkst is als je gewoon de pakbon meestuurt, daar staan die gegevens allemaal al op. Schrijf er dan ook bij of je wilt ruilen of dat je je geld terug wilt.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Hielspoorinfo niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom bij het opsturen altijd om een verzendbewijs en bewaar dit goed!

Kosten van het retour sturen

De kosten van het retour sturen zijn wel voor je eigen rekening (ook dit is volgens de regels van het Keurmerk). 

Retour adres

Stuur je artikel graag naar het volgende retour adres:

FSA - Hielspoorinfo
Vlotbrugweg 8
1332 AH Almere (NL)

Retour formulier

Let op dit formulier hieronder hoef je niet mee te sturen!

Volgens het Webshop keurmerk moeten wij een retour formulier aanbieden. Mocht je dit echter ingewikkeld vinden, dan mag je ook gewoon een briefje met je gegevens bijvoegen, zoals je naam, adres en de reden van het retourneren. Ook het ordernummer vinden wij handig.

Maar je kunt dus ook ons retourformulier gebruiken. Download hier het retour formulier:

Retour formulier

Verzending
Let op: bestellingen gedaan voor 22:00 's avonds worden op werkdagen dezelfde dag nog verzonden!!!

Wij verzenden onze artikelen via PostNL, zowel binnen Nederland als België. Onze verzendingen worden verzorgd door FSA, een profesioneel distributiebedrijf dat op een zeer correcte en efficiënte manier uw verzendingen verzorgd. Hierdoor kun je op werkdagen tot maar liefst 22:00 nog bestellen en kunnen wij je verzendingen nog opsturen! In de meeste gevallen zijn zowel onze Nederlands als Belgische verzendingen daarom de volgende dag al bezorgd. Kijk voor de verwachte bezorgdatum van je pakket anders op deze link van PostNL.

Let wel op dat we hiervan afhankelijk zijn van PostNL. Ook al hebben zij de beste service van alle bezorgdiensten, ook zij hebben soms last van vertraging

distributie centrum

Je krijgt altijd een email zodra wij je bestelling verzenden. In deze mail vind je een Track & Trace link waarmee je kunt zien wanneer de bestelling aan zal komen. Mocht om wat voor reden dan ook je bestelling niet direct verzonden kunnen worden, dan sturen wij je hier altijd een bericht over. Wij zijn van mening dat je altijd goed geinformeerd moet worden over je bestelling. Mocht er om wat voor reden dan ook iets fout gaan bij de verzending, neem dan even contact met ons op: wij zorgen altijd dat je je bestelling krijgt. Onze klanten geven ons niet voor niets een 8.8 voor klanttevredenheid...

Tarief voor verzending

De prijzen van de artikelen in de webshop zijn exclusief verzending. Bij een bestelling van meer dan €70,00 is verzending trouwens gratis voor Nederlandse klanten. Voor Belgie geldt dan ook een gereduceerd tarief ten opzichte van het standaardtarief.

Lees hieronder per land meer details over de verzending:

Verzending binnen Nederland: €3,95 (gratis boven de €70)

Verzending tot een bestelwaarde van €70 kost €3,95, of de bestelling nu door de brievenbus past of niet. Boven de €70 bestelwaarde is verzending gratis!

Onze meest verkochte producten (Strassburg Sock en de meeste zooltjes) passen gewoon door de brievenbus. Bij elk product staat een aparte vermelding als hij door de brievenbus past. Je hoeft er dan dus niet voor thuis te blijven. Bestel je meerdere producten of producten waarbij niet vermeld staat dat ze door de brievenbus passen, dan sturen we je bestelling als pakketje.

In beide gevallen krijg je een Track & Trace code waarmee je je (brievenbus)pakje online kunt volgen. In 95% van de gevallen heb je je bestelling de werkdag na bestelling binnen.

Verzending naar België: €9,00 (of €5,00 boven de €70)

Verzendingen naar België sturen wij altijd als pakketpost en kost €9,00 tot een bestelwaarde van €70. Boven dat bedrag kost verzending €5,00).

Je krijgt een Track & Trace code waarmee je je zending volledig online kunt volgen en PostNL levert ook nog eens standaard verzekering op deze pakketjes. In de praktijk gaat verzending sneller dan de gewone post, meestal heb je je bestelling de dag na verzending al binnen (ongeveer 80% van de gevallen), maar soms kan het 1 of 2 dagen langer duren.

logopostnl 

Vertraging

In 95% van de gevallen worden onze pakjes snel bezorgd, maar soms heeft PostNL te maken met vertraging. Zo heel nu en dan zie je op de Track & Trace melding dan staan "Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL". PostNL heeft dan de pakjes al wel ontvangen (deze worden dagelijks meerdere keren opgehaald uit ons distributiecentrum), maar kunnen ze niet op tijd verwerken. Over het algemeen wordt het pakje dan de volgende dag(en) alsnog netjes bezorgd.
Maar mocht het toch te lang duren, neem dan gewoon even contact met ons op, wij zorgen altijd dat je je product ontvangt, ook als er echt iets fout gaat bij de post.

Betaling

Tijdens het bestel proces krijg je de keuze uit meerder betalingsmogelijkheden, afhankelijk of je in Nederland,  Belgie, Frankrijk of Duitsland woont.

Je betaling loopt via onze iDEAL provider Mollie. Ttijdens het afrekenen en op je bankafschrijving zie je daarom dat je betaalt aan "Stichting Mollie Payments", en niet direct aan Hielspoorinfo. Dit is ook de reden dat wij bij eventueel geretourneerde artikelen  het aankoopbedrag alleen kunnen terugstorten op de rekening waarmee je betaald hebt.

Betaalmethodes

Je kunt tijdens het afrekenen kiezen voor de volgende betaalmethodes:

 • Ideal
 • Creditcard
 • Paypal
 • Overmaken via de bank 
 • Bancontact
 • KBC
 • Sofort
 • En binnenkort mogelijk nog meer
Klachten afhandeling

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt dan mailen naar:
info@hielspoorinfo.nl of gebruik maken van ons contactformulier. 

Vermeld in je klacht de volgende punten:

 • Het order-nummer
 • Uw klacht
 • Uw contact gegevens

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt je van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Algemene voorwaarden

Ben je op zoek naar onze algemene voorwaarden? Je vind ze hier, op een eigen pagina op onze website:

Klik hier voor onze algemene voorwaarden

 

 

Privacy verklaring

Ben je op zoek naar onze algemene voorwaarden? Je vind ze hier, op een eigen pagina op onze website:

Klik hier voor onze privacy verklaring

 

 

Webshop Keurmerk

Wij zin lid van Stichting Webshop Keurmerk. 

logo a large

Stichting Webshop Keurmerk verklaart datHielspoorinfo een geldig lid is en daarmee voldoet aan de Keurmerk-code.
Hielspoorinfo hanteert tevens de algemene voorwaarden zoals voorgeschreven door Stichting Webshop Keurmerk. En kunt u voor geschillen terecht op onze website.

Hielspoorinfo is voor het eerst geregistreerd op 19 maart 2013.

Bekijk inschrijving

Contactgegevens

 • Concordiastraat 68 - 140
 • 3551 EM Utrecht
 • +31 30 6336 936
 • info@hielspoorinfo.nl

(Correspondentieadres, klik hier)

Bank en KvK

 • IBAN: NL60ABNA0554030209
 • BIC: ABNANL2A
 • KvK-nummer: 51756854
 • BTW-nummer: NL001665938B18
Kiyoh reviews: Hielspoorinfo 8.7 uit 10 - 534 beoordelingen